ᐅ Zcash (ZEC) kopen 2020 ᐊ + rente op Zcash

📈 Zcash kopen op Binance!

Zcash (ZEC) prijs

Wat is Zcash

Zcash (ZEC), gelanceerd in 2016 door Zooko Wilcox-O’Hearn en gebaseerd op het Zerocoin-protocol, is een gedecentraliseerde en open-source op privacy gerichte cryptocurrency die selectieve transparantie van transacties mogelijk maakt. Zcash-transacties kunnen transparant zijn of worden afgeschermd door een nulkennisbewijs genaamd zk-SNARKs. Hierdoor kan het netwerk een beveiligd grootboek van saldi bijhouden zonder de betrokken partijen of bedragen bekend te maken. In plaats van de uitgavenautoriteit en transactiewaarden te publiceren, worden de transactiemetagegevens versleuteld en worden zk-SNARKs gebruikt om te bewijzen dat niemand oneerlijk is.

Zcash (ZEC) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Zcash (ZEC) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Zcash beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je ZEC op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Zcash

Via Binance savings verdien je 1,10%. Ga naar Binance savings >>

Informatiebronnen

Zcash is een coin die beschikbaar is sinds 2016-10. Belangrijke use cases voor Zcash zijn onder andere: Mineable, PoW, Equihash, Medium of Exchange, Zero Knowledge Proofs. Meer informatie vind je op de officiële website van Zcash: https://z.cash/.

Zcash converter

Schuiven naar boven