ᐅ ZB Token (ZB) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om ZB Token te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

ZB Token (ZB) prijs

Wat is ZB Token

ZB Token (ZB) is een wissel-token en de eigen valuta van de ZB.COM crypto-uitwisseling. De ZB kan worden gebruikt om maandelijkse VIP-statusplannen te kopen voor kortingen op transactiekosten, te stemmen op uitwisselingsbeslissingen, vroege toegang te krijgen tot speciale ZB-launchpad-evenementen, crypto-beloningen te ontvangen van seizoensgebonden terugkoopacties en te handelen met andere cryptocurrencies die op de ZB-beurs zijn vermeld.

ZB Token (ZB) kopen

ZB Token is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor ZB. (!) Let op (!) wanneer ZB niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xbd0793332e9fb844a52a205a233ef27a5b34b927

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

ZB Token (ZB kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

ZB Token is een token die beschikbaar is sinds 2018-9. Belangrijke use cases voor ZB Token zijn onder andere: Marketplace, Discount token, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van ZB Token: https://www.zb.com/.

ZB Token converter

Schuiven naar boven