ᐅ yearn.finance (YFI) kopen 2020 ᐊ

📈 yearn.finance kopen op Binance!

yearn.finance (YFI) prijs

Wat is yearn.finance

yearn.finance (YFI) is een cryptocurrency-token en werkt op het Ethereum-platform. yearn.finance heeft een huidige voorraad van 30.000 met 29.938,04 in omloop. De laatst bekende koers van yearn.finance is $ 3.848,93 USD en is 1,46% gestegen ten opzichte van de afgelopen 24 uur. Het wordt momenteel verhandeld op 19 actieve markt (en) met $ 6.347.942,92 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://yearn.finance/.

yearn.finance (YFI) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

yearn.finance is een token die beschikbaar is sinds 2020-7. Belangrijke use cases voor yearn.finance zijn onder andere: DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van yearn.finance: https://yearn.finance/.

yearn.finance converter

Schuiven naar boven