ᐅ Zcoin (XZC) kopen 2020 ᐊ

📈 Zcoin kopen op Binance!

Zcoin (XZC) prijs

Wat is Zcoin

Zcoin (XZC) is een open-source privacygericht cryptocurrency-token dat in september 2016 werd gelanceerd. Zcoin was oorspronkelijk een pionier in het gebruik van Zerocoin om privacy mogelijk te maken, maar is sindsdien overgestapt op een schema genaamd Sigma dat is gebaseerd op een paper van Jens Groth en Markulf Kohlweiss die naar verluidt grotere schaalbaarheid mogelijk maakt en de behoefte aan vertrouwde instellingen in Zerocoin overbodig maakt. Met de Sigma-functie van Zcoin kunnen alleen de afzender en ontvanger de uitwisseling van geld in een bepaalde transactie vaststellen, aangezien er geen transactiegeschiedenis is gekoppeld aan de daadwerkelijke munten. Zcoin is ook de maker van het Lelantus-privacyprotocol dat de privacy en functionaliteit van Sigma verbetert.

Zcoin (XZC) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Zcoin is een coin die beschikbaar is sinds 2016-10. Belangrijke use cases voor Zcoin zijn onder andere: Mineable, PoW, Medium of Exchange, Privacy. Meer informatie vind je op de officiële website van Zcoin: https://zcoin.io.

Zcoin converter

Schuiven naar boven