ᐅ WhiteCoin (XWC) kopen 2020 ᐊ

WhiteCoin (XWC) prijs

Wat is WhiteCoin

Whitecoin is een community-based decentralisatieproject met meer dan vijf jaar geschiedenis. Het project is begin 2014 gelanceerd. De belangrijkste leden van het oorspronkelijke ontwikkelingsteam zijn afkomstig uit Nederland, Duitsland, Finland, Australië en andere landen. De onlangs geüpgradede Whitecoin zal het RPOS-mechanisme gebruiken om de functies te realiseren zoals cross-chain activabeheer, cross-chain overdracht, uitwisseling en cross-chain waardeoverdracht. De geüpgradede openbare keten van Whitecoin biedt drie hoofdfuncties: ketenoverschrijdend activabeheer, slimme contracten, gedecentraliseerde uitwisselingen en de kernfunctie: mechanismen voor gemeenschapsbeheer. De opgewaardeerde Whitecoin is een cross-chain project, dat naar verluidt de functie van cross-chain asset management heeft gerealiseerd. Het team beweert dat het de grootste ketenoverstijgende openbare keten ter wereld is. Het beoogt een benchmark en demonstratie te bieden voor het doorbreken van de barrières tussen verschillende openbare ketens. Zie (https://www.whitecoin.info) voor meer details.

WhiteCoin (XWC) kopen

WhiteCoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

WhiteCoin is een coin die beschikbaar is sinds 2014-4. Belangrijke use cases voor WhiteCoin zijn onder andere: Hybrid – PoW & PoS, Scrypt. Meer informatie vind je op de officiële website van WhiteCoin: http://whitecoin.info/.

WhiteCoin converter

Schuiven naar boven