ᐅ Stakenet (XSN) kopen 2020 ᐊ

Stakenet (XSN) prijs

Wat is Stakenet

Stakenet is een Lightning Network-klaar open-sourceplatform voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) met zijn eigen cryptocurrency – XSN. Het beweert de eerste blockchain met Masternodes te zijn die klaar is voor Lightning Network. Het team beweert dat XSN onmiddellijke, vrijwel gevoelloze en onbeperkte transacties per seconde heeft en dat de eerste Lightning Network DEX op zijn netwerk draait. Het beweert de eerste te zijn, naast Bitcoin en Litecoin, die ooit Lightning Swaps heeft uitgevoerd. XSN is digitaal geld, zoals bitcoin in de Bitcoin-blockchain, of ether in Ethereum, aangezien het aanbod niet wordt gecontroleerd door een overheid of bedrijf. Met Stakenets Trustless Proof of Stake kunnen gebruikers hun munten uit koude opslag (zoals een hardware wallet) inzetten en staking beloningen ontvangen terwijl hun geld offline is en geen risico loopt – met als doel een sterke beveiliging te bieden. Kijk (https://www.youtube.com/watch?v=sXj3_qKSUBk) en kijk (https://stakenet.io) voor meer informatie.

Stakenet (XSN) kopen

Stakenet is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Stakenet is een coin die beschikbaar is sinds 2018-4. Belangrijke use cases voor Stakenet zijn onder andere: TPoS, X11. Meer informatie vind je op de officiële website van Stakenet: https://stakenet.io/.

Stakenet converter

Schuiven naar boven