ᐅ Proton (XPR) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om Proton te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

Proton (XPR) prijs

Wat is Proton

Proton (XPR), gelanceerd in San Francisco, is een nieuw openbaar blockchain- en slim contractplatform dat is ontworpen voor zowel consumententoepassingen als peer-peer-betalingen. Proton streeft naar een veilige, geverifieerde identiteitsaccount die is geïntegreerd met een financiële vereffeningslaag waarmee gebruikers deze identiteit rechtstreeks kunnen koppelen aan fiat-accounts, geld kunnen aantrekken en crypto kunnen kopen, en die crypto naadloos in apps kunnen gebruiken, en dat allemaal zonder een van de persoonlijke, gevoelige informatie van de gebruiker. Proton verwijdert het concept van het rechtstreeks delen van privésleutels met handelaren door een toestemmingsloze laag te creëren die bestaat bovenop traditionele kaartnetwerken en banken. De gebruiker houdt de privésleutel vertrouwelijk terwijl instellingen die de gebruiker willen authenticeren, contact kunnen opnemen met vertrouwde instellingen via openbare sleutels. De verificatie van de vertrouwde instantie bevestigt de identiteit van de gebruiker zonder de bijbehorende privésleutel van de gebruiker te onthullen.

Proton (XPR) kopen

Proton is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor XPR. (!) Let op (!) wanneer XPR niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0xd7efb00d12c2c13131fd319336fdf952525da2af

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

Proton (XPR kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

Proton is een token die beschikbaar is sinds 2020-4. Meer informatie vind je op de officiële website van Proton: https://www.protonchain.com.

Proton converter

Schuiven naar boven