ᐅ Insolar (XNS) kopen 2020 ᐊ

Insolar (XNS) prijs

Wat is Insolar

Insolar is een platform dat ontwikkelaars in staat stelt vertrouwen in transacties te verankeren, zakelijke frictie te verminderen en economisch potentieel te ontketenen. Het DLT-platform van Insolar maakt het mogelijk om zeer schaalbare en veilige applicaties te bouwen en te implementeren die zakelijke frictie verminderen en het economische potentieel van nieuwe ecosystemen ontketenen. Insolar PaaS is een born-in-the-cloud heruitvinding van gedistribueerde grootboektechnologie waarmee ontwikkelaars eenvoudig digitaal vertrouwen in transacties kunnen integreren. Het platform is gelaagd en modulair voor flexibiliteit, terwijl hoogwaardige technologische en zakelijke frameworks in de architectuur zijn ingebouwd. Het Insolar-platform maakt verschillende soorten netwerkimplementaties mogelijk: openbaar, privé of een combinatie van beide. Het openbare netwerk van het platform is Insolar MainNet. De belangrijkste componenten van Insolar MainNet zijn onder meer de native XNS-munt, Insolar Wallet, Insolar Explorer en een veilige, door derden gecontroleerde architectuur met de opslag en snelheid die nodig zijn voor de implementatie van real-world enterprise-applicaties. ### XNS ondersteunt Insolar MainNet De eigen munt van Insolar, XNS, wordt gebruikt om de meest schaalbare DLT voor Fortune Global 500-klanten aan te drijven. Insolar XNS heeft drie functies: Betalingen: de munt is een ruilmiddel voor het overmaken van waarde om aanvraagkosten, kosten voor middelen en subsidies te betalen. Uitzetten: Door de munt als onderpand te gebruiken, wordt waarde vergrendeld en wordt een commitment aan de veiligheid van het netwerk weergegeven. Governance: De mechanismen om autonoom beheer van het netwerk tot stand te brengen als een zichzelf in stand houdend ecosysteem worden gevoed door XNS. De Assured Ledger-technologie van Insolar biedt een doorvoer van meer dan 19.500 transacties per seconde op 20 knooppunten en meer dan 500 deelnemers aan transacties met meerdere partijen. Dit niveau van schaalbaarheid wordt geleverd door de unieke architectuur van het platform, waaronder: Scheiding van zorgen – met berekening, doorvoer en opslag gedaan door knooppunten met verschillende rollen Dynamisch rekenmodel – transactieverwerking door één toegewijde uitvoerder, transactievalidatie door een configureerbaar aantal validators; uitvoerder en validators willekeurig geselecteerd OmniScaling – dynamisch beheer van CPU / doorvoer / opslag in het netwerk, onafhankelijk Alles is een slim contract – elk object / elke actie wordt geïmplementeerd via een slim contract

Insolar (XNS) kopen

Insolar is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Insolar is een coin die beschikbaar is sinds 2018-1. Meer informatie vind je op de officiële website van Insolar: https://xns.insolar.io.

Insolar converter

Schuiven naar boven