ᐅ XeniosCoin (XNC) kopen 2020 ᐊ

XeniosCoin (XNC) prijs

Wat is XeniosCoin

Gelanceerd op 20/10/2019 door een team gevestigd in Griekenland. XeniosCoin is een digitale valuta voor POW / POS. XeniosCoin beschrijft zichzelf als een op zakelijk en vermogensbeheer gerichte cryptocurrency. Het is bedoeld om anonieme, veilige en snelle transacties aan te bieden. Xenios Coin (XNC) is ontworpen als een digitale valuta met echt gebruik. Beginnend met de steun van de Hellenic Blockchain Association, zal het worden gebruikt als de officiële valuta voor jaarlijkse abonnementen van leden bij de vereniging.

XeniosCoin (XNC) kopen

XeniosCoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

XeniosCoin is een coin die beschikbaar is sinds 2019-12. Meer informatie vind je op de officiële website van XeniosCoin: https://xenioscoin.com.

XeniosCoin converter

Schuiven naar boven