ᐅ XMax (XMX) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om XMax te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

XMax (XMX) prijs

Wat is XMax

XMAX is een bitcoin-mijnbouwproject dat eind 2017 is gestart en een stichting heeft in Singapore. Ze exploiteren Bitcoin-mijnwerkers als een project en voor industriële partners. XMAX biedt inkoop-, logistieke ondersteuning, hosting en beheerstoepassingen voor mobiele mijnwerkers aan communityleden en het team beheert veel van hun mijnwerkers in Azië. Het project wil Bitcoin-mijnbouw toegankelijk maken voor een wereldwijd publiek door mijnbouwpartnerschappen te ontwikkelen, mijnwerkers op te leiden en bitcoin-mijnoplossingen rechtstreeks aan consumenten aan te bieden.

XMax (XMX) kopen

XMax is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor XMX. (!) Let op (!) wanneer XMX niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x0f8c45b896784a1e408526b9300519ef8660209c

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

XMax (XMX kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

XMax is een token die beschikbaar is sinds 2018-6. Belangrijke use cases voor XMax zijn onder andere: Media, Content Creation, Gaming. Meer informatie vind je op de officiële website van XMax: https://www.xmx.com.

XMax converter

Schuiven naar boven