ᐅ XIO (XIO) kopen 2020 ᐊ

XIO (XIO) prijs

Wat is XIO

XIO is een alternatief crowdfunding- en groeisysteem voor blockchain-startups in een vroeg stadium. Burgers van het netwerk kunnen cryptocurrency-projecten inzetten om exclusieve tokenbeloningen te verdienen.

XIO (XIO) kopen

XIO is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

XIO is een token die beschikbaar is sinds 2020-5. Meer informatie vind je op de officiële website van XIO: https://xio.network/.

XIO converter

Schuiven naar boven