ᐅ Haven Protocol (XHV) kopen 2020 ᐊ

Haven Protocol (XHV) prijs

Wat is Haven Protocol

Haven beschrijft zichzelf als een niet-traceerbare cryptocurrency met een mix van standaard marktprijzen en real-world asset-pegged value storage. Het bereikt dit via een “mint and burn” -proces binnen een enkele blockchain. In het eenvoudigste geval kunnen gebruikers Haven (XHV) verbranden voor de equivalente USD-waarde ter waarde van Haven Dollars (xUSD). Om te herstellen naar een vluchtige toestand, kan de gebruiker ook xUSD branden voor $ 1 USD aan XHV. Er zijn plannen om andere belangrijke valuta’s toe te voegen (bijv.CAD, GBP, EUR, CNY, BTC, xAU (Gold) zijn bedoeld om in de loop van de tijd aan het Haven-ecosysteem toe te voegen, zodat gebruikers een geschikt pegging-mechanisme kunnen kiezen voor hun behoeften. Het uiteindelijke doel van Haven is om een particulier gedecentraliseerd financieringsplatform te creëren met onder meer crypto-gedekte leningen en rentedragende spaarrekeningen.

Haven Protocol (XHV) kopen

Haven Protocol is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Haven Protocol is een coin die beschikbaar is sinds 2018-4. Meer informatie vind je op de officiële website van Haven Protocol: https://havenprotocol.org/.

Haven Protocol converter

Schuiven naar boven