ᐅ NEM (XEM) kopen 2020 ᐊ + rente op NEM

📈 NEM kopen op Bitvavo! 🇳🇱

NEM (XEM) prijs

Wat is NEM

NEM (XEM), wat staat voor New Economy Movement, is een dual-layer blockchain die is geschreven in Java en gelanceerd in 2015. Het NEM-mainnet ondersteunt meerdere grootboeken en heeft een NEM Smart Asset-systeem, waarbij knooppunten op de NEM blockchain proces API oproepen. De oorspronkelijke valuta is XEM, wordt ‘geoogst’ met behulp van het POI-algoritme (Proof-of-Importance). Het ‘belang’ van NEM-gebruikers wordt bepaald door het aantal munten dat ze hebben en het aantal transacties dat aan hun portemonnee is gekoppeld. NEM heeft ook een gecodeerd P2P-berichtensysteem, accounts met meerdere handtekeningen en een Eigentrust ++ reputatiesysteem.

NEM (XEM) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

NEM (XEM) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door NEM beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je XEM op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor NEM

Via Binance locked staking verdien je 2,80%. Ga naar Binance locked staking >>

Informatiebronnen

NEM is een coin die beschikbaar is sinds 2015-4. Belangrijke use cases voor NEM zijn onder andere: PoI, Medium of Exchange, Payments, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van NEM: http://nem.io.

NEM converter

Schuiven naar boven