ᐅ DigitalNote (XDN) kopen 2020 ᐊ

DigitalNote (XDN) prijs

Wat is DigitalNote

DigitalNote beschrijft zichzelf als een gedecentraliseerde Proof-of-Work (bmw512) / Proof-of-Stake (echo512) hybride blockchain met snelle, niet-traceerbare transacties en gecodeerde berichtfuncties. Het netwerk is naar verluidt bestand tegen 51% aanvallen via de VRX v3.0-technologie en is geschikt voor mobiel met lichtgewicht portemonnee-functionaliteit. Een masternode-netwerk verbetert naar verluidt de onvindbaarheid en stimuleert gebruikers om het netwerk te beveiligen, terwijl het snelle privétransacties en P2P-berichten mogelijk maakt die moeilijk te traceren of censureren zijn. Mijnwerkers en stakers worden aangemoedigd om deel te nemen via uitbetalingen van netwerkvergoedingen, wat het genereren van consistente blokken en een snel netwerk mogelijk maakt. DigitalNote werd oorspronkelijk uitgebracht als “duckNote” door een anonieme persoon of groep individuen onder het pseudoniem “dNote” in 2014. In de loop der jaren zijn er meer verbeteringen aan het protocol toegevoegd, waarbij elke grote upgrade de naam van het protocol veranderde (eerst “DarkNote “en dan uiteindelijk” DigitalNote “). Net als “Satoshi Nakamoto” van Bitcoin, verdween de oorspronkelijke oprichter (s) in 2017, waardoor de open source-code moest worden bijgewerkt door een gemeenschapsteam dat sindsdien doorontwikkeld is.

DigitalNote (XDN) kopen

DigitalNote is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

DigitalNote is een coin die beschikbaar is sinds 2014-6. Belangrijke use cases voor DigitalNote zijn onder andere: Mineable, PoW, CryptoNight, Privacy, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van DigitalNote: https://www.digitalnote.biz/.

DigitalNote converter

Schuiven naar boven