ᐅ XinFin Network (XDCE) kopen 2020 ᐊ

XinFin Network (XDCE) prijs

Wat is XinFin Network

XinFin (XDCE) beschrijft zichzelf als een bedrijfsklaar hybride Blockchain-technologiebedrijf dat is geoptimaliseerd voor internationale handel en financiën. Het Xinfin-netwerk wordt aangedreven door de native munt genaamd XDC. Het XDC-protocol is ontworpen om slimme contracten, KYC en masternodes te ondersteunen. De XDC Chain (XinFin Digital Contract) maakt gebruik van XinFin Delegated Proof of Stake (XDPoS), met als doel een ‘zeer schaalbaar, veilig, geautoriseerd en commercieel’ blockchain-netwerk te creëren. Tradefinex.Org is een netwerk voor ontwikkelaars van handelsfinanciering om handelsactiva te verdelen aan alternatieve investeerders in activa met behulp van gedecentraliseerde en p2p-financieringstechnologie.

XinFin Network (XDCE) kopen

XinFin Network is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

XinFin Network is een coin die beschikbaar is sinds 2018-4. Meer informatie vind je op de officiële website van XinFin Network: https://xinfin.org/.

XinFin Network converter

Schuiven naar boven