ᐅ Wirex Token (WXT) kopen 2020 ᐊ

Wirex Token (WXT) prijs

Wat is Wirex Token

Wirex Token (WXT) is een cryptocurrency-token en werkt op het Stellar-platform. Wirex Token heeft een huidige voorraad van 10.000.000.000 met 2.700.500.000.485 in omloop. De laatst bekende prijs van Wirex Token is $ 0,010213 USD en is de afgelopen 24 uur -0,64% gedaald. Het wordt momenteel verhandeld op 14 actieve markt (en) met $ 2.077.226,26 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://wirexapp.com/.

Wirex Token (WXT) kopen

Wirex Token is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Wirex Token is een token die beschikbaar is sinds 2019-7. Belangrijke use cases voor Wirex Token zijn onder andere: Asset management, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Wirex Token: https://wirexapp.com/.

Wirex Token converter

Schuiven naar boven