ᐅ WazirX (WRX) kopen 2020 ᐊ

📈 WazirX kopen op Binance!

WazirX (WRX) prijs

Wat is WazirX

WazirX, gelanceerd in 2018, beweert de snelstgroeiende cryptocurrency-uitwisseling van India te zijn met meer dan 400.000 gebruikers, met een gemiddelde app-beoordeling van 4,6. WazirX maakt deel uit van het Binance-ecosysteem. WazirX en Binance hebben een ‘Blockchain For India’ -fonds van $ 50 miljoen USD gelanceerd. De uitwisseling is beschikbaar voor het wereldwijde publiek en de belangrijkste kenmerken zijn: – Instant INR (fiat) stortings- en opnamemogelijkheden – Smart Token Fund om crypto-investeerders te helpen bij het vinden van deskundige handelaren en hen in staat te stellen hun cryptocurrency-portefeuille te beheren – ‘s Werelds eerste auto-matching P2P-engine met hoge liquiditeit – 80+ tokens – Inloggen via Binance-optie WRX is de utility-token van WazirX. WRX-token is gebaseerd op de Binance-blockchain. Het totale aanbod is 1 miljard. De token-houders worden beloond met verschillende voordelen op de handelsbeurs, zoals kortingen op handelskosten, WRX-handelsmijnbouw, token-airdrop, margevergoeding en meer. WRX en WRX worden ondersteund door Indiase ondernemers met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen en opschalen van wereldwijde producten vanuit India. WazirX werd in november 2019 ook overgenomen door Binance. Het doel van WazirX is om crypto voor iedereen in India toegankelijk te maken.

WazirX (WRX) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

WazirX is een token die beschikbaar is sinds 2020-2. Meer informatie vind je op de officiële website van WazirX: https://wazirx.com/.

WazirX converter

Schuiven naar boven