ᐅ WINk (WIN) kopen 2020 ᐊ

📈 WINk kopen op Binance!

WINk (WIN) prijs

Wat is WINk

### Wat is WINk? WINk is een gamingplatform voor gebruikers om te socializen en te staken in meerdere blockchain-ecosystemen die het WIN-token gebruiken als de native digitale asset binnen het platform. Door middel van behavioral mining, een innovatief token-economieontwerp en andere stimuleringsmechanismen, wil WINk een ecosysteem bouwen dat een hoogwaardige gedecentraliseerde game-ervaring biedt om ontwikkelaars in staat te stellen dApps te bouwen die echte acceptatie stimuleren en gebruikers aansporen om deel te nemen en bij te dragen als actieve belanghebbenden in het platform. ### Wat is WIN-token? WIN-token is een TRC-20 utility-token dat is gebouwd op de TRON-blockchain. Binnen het WINk-platform is WIN het token dat wordt gebruikt om actieve deelname van belangrijke belanghebbenden, d.w.z. ontwikkelaars en gebruikers, te stimuleren. Het volgende is een niet-uitputtende lijst van de belangrijkste use-cases van het token: – Win Power verdienen: token-houders ontvangen Win Power voor het inzetten van WIN-tokens. – Airdrops: token-houders komen in aanmerking voor WIN-airdrops. – WinDrop staking: alle DApps die zijn aangesloten op het spelplatform kunnen een deel van de winst delen met WIN-tokenhouders via het “WinDrop” -programma. – Governancerechten: houders van tokens kunnen zowel de ontwikkeling als de richting van het platform beïnvloeden via het ingebouwde governancemechanisme. – Verbranding van bronnen: token-houders kunnen transactiekosten verlagen door WIN uit te zetten. – Exclusieve kansen en ervaringen: token-houders kunnen deelnemen aan exclusieve evenementen, zoals pokertoernooien met beroemdheden of auto weggeefacties. – Gameplay-bonussen: spelers met een hoog volume en dApps die grote gebruikersgroepen bedienen, ontvangen voordelen voor elke transactie. Voordelen kunnen bijvoorbeeld directe kortingen, verhoogde uitbetalingen of versnelde mijnbouwtarieven zijn. Belangrijkste kenmerken – Ontwikkelaarstools en API’s waarmee teams hun projecten kunnen integreren of volledig nieuwe gaming-dApps kunnen maken – Ontwikkelingsteam bestaande uit veteranen uit de game-industrie – Sociale functies live operaties en evenementen – Investering en strategisch partnerschap met TRON – WinDrop-beloningsmechanisme – Fiat onramps stablecoins en meer DeFi-integraties – De engine voor het ontdekken van content voor het governance-model en het ecosysteemfonds komen eraan – Goklicenties voor Curaçao en Costa Rica

WINk (WIN) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

WINk is een token die beschikbaar is sinds 2019-8. Belangrijke use cases voor WINk zijn onder andere: Gambling. Meer informatie vind je op de officiële website van WINk: https://www.wink.org.

WINk converter

Schuiven naar boven