ᐅ WaykiChain (WICC) kopen 2020 ᐊ

WaykiChain (WICC) prijs

Wat is WaykiChain

WaykiChain (WICC) is een op financiën gerichte openbare blockchain die een gedecentraliseerde financiële infrastructuur biedt door middel van kernlaagimplementatie van gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX) en crypto-asset-backed stablecoin (WUSD) -technologieën. Het gebruikt het consensusalgoritme dPoS + pBFT met blokverzending en bevestigingssnelheid van 3 seconden. Het beweert een gemiddelde TPS te hebben behaald van 3300+, met een piek van 7800+. Het ondersteunt ook een dual-VM-omgeving met LuaVM en WASM VM voor slimme contractuitvoering.

WaykiChain (WICC) kopen

WaykiChain is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

WaykiChain is een coin die beschikbaar is sinds 2018-1. Belangrijke use cases voor WaykiChain zijn onder andere: Platform. Meer informatie vind je op de officiële website van WaykiChain: http://waykichain.com/.

WaykiChain converter

Schuiven naar boven