ᐅ WAX (WAXP) kopen 2020 ᐊ

WAX (WAXP) prijs

Wat is WAX

WAX is een speciaal gebouwde blockchain en protocoltoken ontworpen om e-commercetransacties sneller, gemakkelijker en veiliger te maken voor alle deelnemers. De WAX Blockchain gebruikt Delegated Proof of Stake (DPoS) als consensusmechanisme en is bedoeld om volledig achterwaarts compatibel te zijn met EOS. De aangepaste functies en stimuleringsmechanismen die door WAX zijn ontwikkeld, zijn ontworpen om de bruikbaarheid van de blockchain in e-commerce te optimaliseren en om stemmen op gilden en voorstellen aan te moedigen. WAX heeft een reeks op blockchain gebaseerde tools gemaakt waarop dApps, marktplaatsen en native non-fungible tokens (NFT’s) worden gebouwd. Deze tools omvatten services ter ondersteuning van e-commerce-activiteiten, zoals de WAX Cloud Wallet, SSO en OAUTH, een native RNG-service en een ontwikkelaarsportal. De resulterende technologie vertegenwoordigt naar verluidt een blockchain-architectuur met bloktijden van 500 milliseconden, is zonder kosten voor klanten en maakt gebruik van stembeloningen om deelname aan de selectie van blokproducenten en voorstellen te stimuleren.

WAX (WAXP) kopen

WAX is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

WAX is een coin die beschikbaar is sinds 2017-12. Belangrijke use cases voor WAX zijn onder andere: Media, Collectibles & NFTs, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van WAX: https://wax.io/.

WAX converter

Schuiven naar boven