ᐅ Waves (WAVES) kopen 2020 ᐊ

📈 Waves kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Waves (WAVES) prijs

Wat is Waves

De missie van Waves Platform ligt in het creëren van een ecosysteem dat tot doel heeft de verschuiving van gecentraliseerde naar gedecentraliseerde systemen te versnellen en de nadruk te leggen op de controle van het individu over zijn eigen geld en activa, persoonlijke gegevens en privacy. Waves Platform beschrijft zichzelf als een open netwerk voor Web 3.0-applicaties en aangepaste gedecentraliseerde oplossingen, met een reeks speciaal ontworpen tools om het proces van het ontwikkelen en uitvoeren van dApps eenvoudig en toegankelijk te maken. Waves, gelanceerd in 2016, heeft sindsdien verschillende blockchain-gebaseerde oplossingen uitgebracht. De technologie van Waves is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van ontwikkelaars en bedrijven die de eigenschappen van blockchainsystemen willen benutten – inclusief hun veiligheid, controleerbaarheid, verifieerbaarheid en de betrouwbare uitvoering van transacties en bedrijfslogica. Waves Platform claimt alles te bieden wat nodig is om de backend van Web 3.0-services te ondersteunen. In 2017 lanceerde Waves zijn mainnet met LPoS, gedecentraliseerde exchange DEX en later het Waves-NG-protocol. In 2018 leverde het ontwikkelingsteam van Waves de eerste implementatie van slimme contracten. Dit werd gevolgd door de release van de RIDE-programmeertaal in 2019, Strightforward, Predictible en Failproof-taal voor programmeerlogica. In juni 2019 werd het mainnet van Waves Enterprise, een wereldwijde private blockchain-oplossing, gelanceerd. Dit alles wordt aangevuld met een brede infrastructuur: een IDE voor sandbox-ontwikkeling, tools, SDK’s, bibliotheken, frameworks en protocollen voor gemakkelijke en gemakkelijke integraties. Waves Platform bestaat uit drie kernlagen: Protocollaag: LPoS, Waves-NG, vaste kosten, gemakkelijke start van mijnbouw, verschillende transactiemodellen Infrastructuurlaag: Keeper voor privésleutelbeheer, IDE voor sandbox-ontwikkeling, smart-contracts-programmeertaal RIDE en andere tools voor dApp-ontwikkeling, API’s, bibliotheken, tools en frameworks. Applicatielaag: basiskern open-source apps (gedecentraliseerde uitwisseling, mobiele apps en stemmen) en verschillende dApps die op het netwerk draaien.

Waves (WAVES) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Waves is een coin die beschikbaar is sinds 2016-6. Belangrijke use cases voor Waves zijn onder andere: LPoS, Platform, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van Waves: https://wavesplatform.com/.

Waves converter

Schuiven naar boven