ᐅ Wanchain (WAN) kopen 2020 ᐊ

📈 Wanchain kopen op Binance!

Wanchain (WAN) prijs

Wat is Wanchain

Wanchain wil de infrastructuur zijn die de gedecentraliseerde financiële wereld met elkaar verbindt. De live cross-blockchain-oplossing van Wanchain is EVM-gebaseerd, omvat optionele privétransacties en biedt een gedecentraliseerde, toestemmingsloze en veilige benadering voor interoperabiliteit. Met de integratie van Bitcoin, Ethereum en EOS wil Wanchain de weg vrijmaken voor plug-and-play-connectiviteit tussen publieke, private en consortia blockchains. Wanchain heeft wereldwijd medewerkers met teams in Beijing (China), Austin (VS), Kuala Lumpur (Maleisië) en Madrid (Spanje).

Wanchain (WAN) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Wanchain is een coin die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor Wanchain zijn onder andere: Marketplace, Enterprise solutions, Interoperability. Meer informatie vind je op de officiële website van Wanchain: https://wanchain.org/.

Wanchain converter

Schuiven naar boven