ᐅ VeThor Token (VTHO) kopen 2020 ᐊ

📈 VeThor Token kopen op Bitvavo! 🇳🇱

VeThor Token (VTHO) prijs

Wat is VeThor Token

VeThor Token (VTHO) is een cryptocurrency-token en werkt op het VeChain-platform. VeThor Token heeft een huidige voorraad van 26.240.454.045. De laatst bekende prijs van VeThor Token is $ 0,001623 USD en is de afgelopen 24 uur 4,53% gestegen. Het wordt momenteel verhandeld op 23 actieve markt (en) met $ 5.024.420.134 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Meer informatie is te vinden op https://www.vechain.org/.

VeThor Token (VTHO) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

VeThor Token is een token die beschikbaar is sinds 2018-7. Meer informatie vind je op de officiële website van VeThor Token: https://www.vechain.org/.

VeThor Token converter

Schuiven naar boven