ᐅ Vertcoin (VTC) kopen 2020 ᐊ

📈 Vertcoin kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Vertcoin (VTC) prijs

Wat is Vertcoin

Vertcoin (VTC) is een ASIC-resistente P2P Litecoin-vork die PoW gebruikt om consensus te bereiken. Gefactureerd als de ‘The People’s Coin’, schrijft de Vertcoin het primaat toe aan het gedecentraliseerd houden van zijn mijnfuncties en probeert hij iedereen met een personal computer toe te laten zich bij het Vertcoin-netwerk aan te sluiten. Daartoe heeft Vertcoin zijn eigen 1-klik mijnwerker, een programma dat bedoeld is om mijnbouw toegankelijker te maken voor het grote publiek. In juli 2014 bracht Vertcoin een portemonnee uit die Stealth Address-transacties ondersteunt.

Vertcoin (VTC) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Vertcoin is een coin die beschikbaar is sinds 2014-1. Belangrijke use cases voor Vertcoin zijn onder andere: Mineable, PoW, Lyra2RE, Medium of Exchange, Privacy, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van Vertcoin: http://vertcoin.org/.

Vertcoin converter

Schuiven naar boven