ᐅ v.systems (VSYS) kopen 2020 ᐊ

v.systems (VSYS) prijs

Wat is v.systems

v.systems beschrijft zichzelf als een blockchain-infrastructuurprovider met een focus op database- en cloudservices. Aangedreven door het Supernode Proof-of-Stake (SPoS) consensusalgoritme, wordt elke supernode gekozen in een gedecentraliseerd netwerk volgens Proof-of-Stake (PoS) principes. Volgens het team biedt het hoogwaardige munten, transactieverwerking en slimme contractfuncties. VSYS is de native valuta voor het v.systems blockchain-platform met gebruiksscenario’s zoals transacties, uitzetten en munten op het netwerk. Het v.systems-team streeft naar gedecentraliseerde clouddatabasetechnologie met hoge schaalbaarheid, duurzaamheid en prestaties. Met Sunny King als de hoofdarchitect heeft v.systems al SPoS Consensus ontworpen en geïmplementeerd, waarvan het team beweert dat het een efficiënt gedistribueerd consensusalgoritme is dat bestand is tegen 51% aanvallen. Het netwerk is van plan om te functioneren als een cloudplatform op basis van modulaire systemen die een efficiënte en flexibele ontwikkeling van een groot aantal applicaties kunnen ondersteunen, zoals financiën (DeFi), entertainment en sociaal netwerk.

v.systems (VSYS) kopen

v.systems is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

v.systems is een coin die beschikbaar is sinds 2019-3. Belangrijke use cases voor v.systems zijn onder andere: Platform, Discount token, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van v.systems: https://www.v.systems/.

v.systems converter

Schuiven naar boven