ᐅ VNX Exchange (VNXLU) kopen 2020 ᐊ

📈 Ethereum kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Je hebt Ether (Ethereum) nodig om VNX Exchange te kopen op UniSwap. Lees onderaan de pagina hoe je dit doet.

VNX Exchange (VNXLU) prijs

Wat is VNX Exchange

VNX Exchange (www.vnx.io) is een in Luxemburg gevestigd platform voor de uitgifte van digitale activa. VNX heeft een end-to-end, regelgevend platform ontwikkeld om het aanbod van digitale activa te organiseren, inclusief de ontwikkeling van het ontwerp en de structuur van het aanbod, relaties met investeerders, uitgifte en ondersteuning na uitgifte. VNX Platform biedt een eenvoudig en gebruiksvriendelijk proces voor reguliere en professionele beleggers om samen met de hoofdinvesteerder deel te nemen aan het aanbod van digitale activa.

VNX Exchange (VNXLU) kopen

VNX Exchange is een Ethereum token, wat betekent dat je dit eenvoudig kunt kopen op de gedecentraliseerde exchange UniSwap. Dit kan je doen in 4 stappen:

  1. Koop Ethereum op Bitvavo (met bijvoorbeeld iDeal)
  2. Stuur je Ether naar de MetaMask wallet
  3. Ga naar UniSwap
  4. Ruil hier je Ether voor VNXLU. (!) Let op (!) wanneer VNXLU niet in de dropdown staat, geen ramp. Plak het volgende adres bij tokens en hij zal verschijnen: 0x00fc270c9cc13e878ab5363d00354bebf6f05c15

Voor meer uitgebreide instructies voor het gebruik van UniSwap bekijk de UniSwap pagina.

VNX Exchange (VNXLU kopen op UniSwap}

Informatiebronnen

VNX Exchange is een token die beschikbaar is sinds 2019-12. Meer informatie vind je op de officiële website van VNX Exchange: https://vnx.io/.

VNX Exchange converter

Schuiven naar boven