ᐅ Vitae (VITAE) kopen 2020 ᐊ

Vitae (VITAE) prijs

Wat is Vitae

Vitae Token, gelanceerd in 2018 door een team in Zwitserland, is een PivX-vork. Het maakt gebruik van een netwerk van Masternodes / Supernodes voor gedecentraliseerd beheer en verhoogde transactieprivacy. Het motto is groeiende mondiale welvaart.

Vitae (VITAE) kopen

Vitae is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Vitae is een coin die beschikbaar is sinds 2018-8. Belangrijke use cases voor Vitae zijn onder andere: Mineable, PoS, Medium of Exchange, Masternodes. Meer informatie vind je op de officiële website van Vitae: https://www.vitaetoken.io.

Vitae converter

Schuiven naar boven