ᐅ Neutrino Dollar (USDN) kopen 2020 ᐊ

Neutrino Dollar (USDN) prijs

Wat is Neutrino Dollar

Neutrino Dollar is een algoritmische stablecoin die wordt onderpand door het native Waves-token. De prijsstabiliteit wordt ondersteund door marketmakers in de verhouding 1 USD-N: 1 US Dollar. Anders dan gecentraliseerde stabiele munten met fiat-onderpand, wordt USD-N uitgegeven door een slim contract.

Neutrino Dollar (USDN) kopen

Neutrino Dollar is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Neutrino Dollar is een token die beschikbaar is sinds 2020-1. Meer informatie vind je op de officiële website van Neutrino Dollar: https://beta.neutrino.at/.

Neutrino Dollar converter

Schuiven naar boven