ᐅ USD Coin (USDC) kopen 2020 ᐊ + rente op USD Coin

📈 USD Coin kopen op Binance!

USD Coin (USDC) prijs

Wat is USD Coin

USDC is een volledig gedekte stabiele dollar in Amerikaanse dollar. Het is een door Ethereum aangedreven munt en is het geesteskind van CENTER, een open source-project dat is opgestart door bijdragen van Circle en Coinbase. USDC’s worden uitgegeven door gereguleerde en erkende financiële instellingen die volledige reserves van de equivalente fiatvaluta aanhouden in een 1 USDC: 1 USD-ratio. Emittenten zijn verplicht om hun aangehouden reserves in USD regelmatig te rapporteren, en Grant Thornton LLP brengt elke maand rapporten uit over die posities.

USD Coin (USDC) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

USD Coin (USDC) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door USD Coin beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je USDC op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor USD Coin

Via BlockFi verdien je 8,60%. Ga naar BlockFi >>

Via Binance savings verdien je 6,72%. Ga naar Binance savings >>

Via Crypto.com staking verdien je 4,00%. Ga naar Crypto.com staking >>

Informatiebronnen

USD Coin is een token die beschikbaar is sinds 2018-10. Belangrijke use cases voor USD Coin zijn onder andere: Medium of Exchange, Stablecoin – Asset-Backed. Meer informatie vind je op de officiële website van USD Coin: https://www.centre.io/usdc.

USD Coin converter

Schuiven naar boven