ᐅ TrueUSD (TUSD) kopen 2020 ᐊ

📈 TrueUSD kopen op Binance!

TrueUSD (TUSD) prijs

Wat is TrueUSD

TrueUSD is een aan USD gekoppelde stablecoin, die zijn gebruikers regelmatig attesten biedt van geblokkeerde saldi, volledige onderpand en juridische bescherming tegen het verduisteren van de onderliggende USD. TrueUSD wordt uitgegeven door het TrustToken-platform, het platform dat samenwerkt met geregistreerde fiduciaires en banken die de fondsen bezitten die de TrueUSD-tokens ondersteunen. De USD-fondsen worden regelmatig geverifieerd in geplande attesten en bewaard op geblokkeerde rekeningen van derden, zodat TrustToken geen directe toegang heeft tot de fondsen.

TrueUSD (TUSD) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

TrueUSD is een token die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor TrueUSD zijn onder andere: Store of Value, Stablecoin – Asset-Backed. Meer informatie vind je op de officiële website van TrueUSD: https://www.trusttoken.com/.

TrueUSD converter

Schuiven naar boven