ᐅ TTC (TTC) kopen 2020 ᐊ

TTC (TTC) prijs

Wat is TTC

TTC, gelanceerd op 01/03/2018 door een team gevestigd in Singapore, is een mainnet-project dat tot doel heeft de massale acceptatie van blockchain-technologie op de wereldmarkt te stimuleren. TTC beschrijft zichzelf als een openbare blockchain die geschikt is voor massale acceptatie door verbeterde prestaties, schaalbaarheid en beveiliging te bieden. Het is bedoeld om de problemen van de huidige blockchain-technologieën aan te pakken, met name de beperkte transactiecapaciteit en het gebrek aan use-cases vanwege gebruikersonvriendelijkheid. TTC heeft naar verluidt een geoptimaliseerd consensusmechanisme geïmplementeerd, genaamd Multi-tier BFT-DPoS om een hoge transactiesnelheid te garanderen en een Master / Slave-netwerkcombinatie om een vrijwel onbeperkte schaalbaarheid te bieden. TTC dient als de universele munteenheid in het TTC-ecosysteem voor vier grote nutsbedrijven. Ten eerste wordt TTC beloond aan vertegenwoordigers en kiezers voor consensus mining. Ten tweede wordt het gebruikt om te betalen voor de inzet van slimme contracten. Ten derde kan TTC worden betaald als gasvergoedingen voor activatransacties en het gebruik van slavennetwerken. Ten slotte kan het worden gebruikt om diensten en producten aan te schaffen die het TTC-hoofdnetwerk integreren.

TTC (TTC) kopen

TTC is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

TTC is een coin die beschikbaar is sinds 2018-8. Belangrijke use cases voor TTC zijn onder andere: Media, Content Creation. Meer informatie vind je op de officiële website van TTC: http://www.ttc.eco.

TTC converter

Schuiven naar boven