ᐅ Thunder Token (TT) kopen 2020 ᐊ

Thunder Token (TT) prijs

Wat is Thunder Token

ThunderCore omschrijft zichzelf als een blockchain met zijn eigen native cryptocurrency. Het is EVM-compatibel en claimt een verwerkingscapaciteit te hebben van meer dan 1.200 TPS, bevestigingstijden van minder dan een seconde en lage gaskosten, met het oog op het snel en gemakkelijk implementeren en opschalen van DApps.

Thunder Token (TT) kopen

Thunder Token is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Thunder Token is een coin die beschikbaar is sinds 2019-5. Belangrijke use cases voor Thunder Token zijn onder andere: Platform. Meer informatie vind je op de officiële website van Thunder Token: https://www.thundercore.com.

Thunder Token converter

Schuiven naar boven