ᐅ TrueChain (TRUE) kopen 2020 ᐊ

TrueChain (TRUE) prijs

Wat is TrueChain

Truechain, gelanceerd op 16/01/2018 door een team gevestigd in Singapore, heeft tot doel de infrastructuur voor gedecentraliseerde applicaties te bouwen. Het heeft naar verluidt investeringen ontvangen van onder meer ZB-kapitaal, cryptokapitaal en UB.VC.

TrueChain (TRUE) kopen

TrueChain is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

TrueChain is een coin die beschikbaar is sinds 2018-1. Belangrijke use cases voor TrueChain zijn onder andere: Platform, Smart Contracts. Meer informatie vind je op de officiële website van TrueChain: http://www.truechain.pro.

TrueChain converter

Schuiven naar boven