ᐅ TomoChain (TOMO) kopen 2020 ᐊ + rente op TomoChain

📈 TomoChain kopen op Binance!

TomoChain (TOMO) prijs

Wat is TomoChain

TomoChain is een schaalbare blockchain-aangedreven via Proof-of-Stake Voting-consensus die commercieel wordt gebruikt door bedrijven over de hele wereld. Haar missie is om de onboarding van miljoenen gebruikers te versnellen door de huidige applicaties te voorzien van technologie die de wrijving van Blockchain maskeert, terwijl de onderliggende voordelen behouden blijven. De technologie van TomoChain en de DeFi-gerichte vlaggenschipproducten omvatten: Fast & Near-Zero Fees: 2000 TPS, 2-seconden blocktime, ~ $ 0 gas fees, en EVM-compatibel. Een reeks originele functies en protocollen is ontworpen om de behoeften aan snelheid, privacy, bruikbaarheid en liquiditeit op één platform te ondersteunen.

TomoChain (TOMO) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

TomoChain (TOMO) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door TomoChain beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je TOMO op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor TomoChain

Via Binance staking verdien je 1% – 5%. Ga naar Binance staking >>

Informatiebronnen

TomoChain is een coin die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor TomoChain zijn onder andere: Mineable, Platform. Meer informatie vind je op de officiële website van TomoChain: https://tomochain.com/.

TomoChain converter

Schuiven naar boven