ᐅ THETA (THETA) kopen 2020 ᐊ + rente op THETA

📈 THETA kopen op Binance!

THETA (THETA) prijs

Wat is THETA

THETA (THETA) is een open source-protocol dat een gedecentraliseerd streamingnetwerk mogelijk maakt. Hiermee kunnen gedecentraliseerde apps (DApps) bovenop het platform worden gebouwd om gebruiksscenario’s mogelijk te maken die betrekking hebben op esports, entertainment en peer-to-peer-streaming. De DApp van SLIVER.tv was de eerste applicatie die op het Theta-netwerk was gebouwd en die gebruik maakte van zijn bestaande gebruikersbestand van miljoenen esports-kijkers. In november 2018 kondigde Tencent Games een samenwerking aan met SLIVER.tv om Theta-beloningen naar Ring of Elysium-spelers te brengen. Het oprichtende team heeft samen meer dan 30 jaar ervaring in de videostreamingruimte met adviseurs, waaronder Steve Chen, medeoprichter van YouTube, en Justin Kan, medeoprichter van Twitch.

THETA (THETA) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

THETA (THETA) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door THETA beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je THETA op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor THETA

Via Binance staking verdien je 1% – 2%. Ga naar Binance staking >>

Informatiebronnen

THETA is een coin die beschikbaar is sinds 2018-1. Belangrijke use cases voor THETA zijn onder andere: Media, Content Creation, Video. Meer informatie vind je op de officiële website van THETA: https://www.thetatoken.org/.

THETA converter

Schuiven naar boven