ᐅ Syscoin (SYS) kopen 2020 ᐊ

📈 Syscoin kopen op Binance!

Syscoin (SYS) prijs

Wat is Syscoin

Syscoin Platform biedt betrouwbare interoperabiliteit, token en asset microtransacties die schaalbaar zijn, en bitcoin-core-compatibele beveiliging. Het kan naar verluidt vandaag samenwerken met elk Ethereum-standaard ERC-20-token zonder dat een tweede of derde partij liquiditeitsverschaffers nodig heeft. Syscoin Core is een SHA-256 merge-mined proof of work blockchain die kan worden gedolven met behulp van energie die al is besteed aan het delven van Bitcoin. Syscoin Platform maakt gebruik van een netwerk van masternodes als schaalbare servicelaag en biedt anciënniteitsbonussen aan masternode-eigenaren

Syscoin (SYS) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Syscoin is een coin die beschikbaar is sinds 2014-8. Belangrijke use cases voor Syscoin zijn onder andere: Mineable, PoW, Scrypt, Platform, Enterprise solutions, Scaling. Meer informatie vind je op de officiële website van Syscoin: http://syscoin.org.

Syscoin converter

Schuiven naar boven