ᐅ Switcheo (SWTH) kopen 2020 ᐊ

Switcheo (SWTH) prijs

Wat is Switcheo

Switcheo, gelanceerd op 12 februari 2018, is een gedecentraliseerde beurs in Singapore. Het ondersteunt momenteel 60 cross-chain pairs en OTC-handel en is gecertificeerd door de Singapore Fintech Association als een blockchain- en gedistribueerde grootboekprovider.

Switcheo (SWTH) kopen

Switcheo is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Switcheo is een token die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor Switcheo zijn onder andere: DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van Switcheo: https://switcheo.network/.

Switcheo converter

Schuiven naar boven