ᐅ Stratis (STRAT) kopen 2020 ᐊ + rente op Stratis

📈 Stratis kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Stratis (STRAT) prijs

Wat is Stratis

Stratis (STRAT) is een blockchain-as-a-service provider die C # en .NET ontwikkeling ondersteunt. Bedrijven kunnen hun eigen privé-blockchains bouwen, die kunnen worden geïntegreerd met de belangrijkste Stratis-blockchain.

Stratis (STRAT) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Stratis (STRAT) staking

Je kunt passief cryptocurrency verdienen door Stratis beschikbaar te stellen aan het netwerk. Als je STRAT op een exchange hebt staan die staking mogelijkheden heeft is dit zeer eenvoudig. Meestal ga je simpelweg naar de staking sectie van de exchange en daar kan je aangeven hoeveel je beschikbaar wilt stellen. Rente die je hierop kunt ontvangen varieert van 1% tot zelfs 20% per jaar. Er zijn verschillende manieren van staken, waaronder lending, fixed staking, flexible staking en savings. Afhankelijk van het type staking zet je je coins vast voor een vaste periode of blijft het flexibel. Onderstaand zie je de staking mogelijkheden voor Stratis

Via Binance staking verdien je 1% – 2%. Ga naar Binance staking >>

Informatiebronnen

Stratis is een coin die beschikbaar is sinds 2016-8. Belangrijke use cases voor Stratis zijn onder andere: Hybrid – PoW & PoS, X13, Platform, Enterprise solutions. Meer informatie vind je op de officiële website van Stratis: http://stratisplatform.com/.

Stratis converter

Schuiven naar boven