ᐅ Steem (STEEM) kopen 2020 ᐊ

📈 Steem kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Steem (STEEM) prijs

Wat is Steem

Steem beschouwt zichzelf als ‘een sociale blockchain die gemeenschappen laat groeien en inkomstenstromen mogelijk maakt voor gebruikers door hen te belonen voor het delen van inhoud’. Het drijft ook echte applicaties aan via sociale apps zoals Steemit. Steem begon als de cryptocurrency op het Steemit-platform die gebruikers beloont voor gemeenschapsopbouw door middel van upvoting en het plaatsen van zinvolle inhoud. Opgericht in 2016 door Ned Scott en BitShares-maker Dan Larimer, is het Steemit-platform, gebouwd bovenop de Steem-blockchain, een socialemedianetwerk dat een bron wil zijn van door de gemeenschap gedreven inhoud, zoals nieuws, Q&A en vacaturesites. Hoe meer waarde een bepaald stuk inhoud kan leveren aan een groter aantal mensen, hoe groter de beloning die de maker ontvangt. Steemit-gebruikers kunnen stemmen uitbrengen om een hiërarchie van inhoud te creëren. Hoe hoger het aantal stemmen dat op een contentstuk wordt ontvangen, hoe meer Steem door de uitgever wordt verdiend. Het meritocratische systeem van Steemit stelt gebruikers met meer valuta ook in staat om zinvollere stemmen met meer invloed uit te brengen.

Steem (STEEM) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Steem is een coin die beschikbaar is sinds 2016-4. Belangrijke use cases voor Steem zijn onder andere: Media, Content Creation. Meer informatie vind je op de officiële website van Steem: https://steem.com/.

Steem converter

Schuiven naar boven