ᐅ Spendcoin (SPND) kopen 2020 ᐊ

Spendcoin (SPND) prijs

Wat is Spendcoin

Spend heeft twee producten voor financiële dienstverlening, de Spend App en Spend Card. Dit zijn uitlopers van Spend.com, dat als doel heeft gebruikers een digitale portemonnee met meerdere valuta’s te bieden om meerdere fiat- en digitale activa te kopen, verkopen, opslaan, beheren en uitwisselen. De Spend-app is beschikbaar in de Apple iOS App Store en Google Play Store. De Spend Card is een Visa-kaart waarmee gebruikers naar verluidt geld kunnen uitgeven dat in de Spend Wallet is geladen via de Spend-app op meer dan 40 miljoen locaties die Visa accepteren. Gebruikers kunnen de Spend Card naar verluidt ook op Apple en Google Pay gebruiken. Het Spend-beloningssysteem wordt mogelijk gemaakt door Spendcoins, gemaakt door de Spend Foundation. Spendcoins kunnen ook worden ingewisseld voor cadeaubonnen, kortingen, lidmaatschappen, of worden besteed aan fiat op meer dan 40 miljoen locaties wereldwijd. Spendcoin zal de eigen valuta zijn op Spendchain, een naar verluidt high-speed interoperabele blockchain voor betalingen die zal worden gebruikt om het netwerk te beveiligen en transacties te verwerken.

Spendcoin (SPND) kopen

Spendcoin is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Spendcoin is een token die beschikbaar is sinds 2019-1. Meer informatie vind je op de officiële website van Spendcoin: https://spend.org/.

Spendcoin converter

Schuiven naar boven