ᐅ Sologenic (SOLO) kopen 2020 ᐊ

Sologenic (SOLO) prijs

Wat is Sologenic

### Wat is Sologenic? Sologenic combineert traditionele financiën met blockchain. Het Sologenic-ecosysteem heeft tot doel het voor crypto-investeerders moeiteloos te maken om activa uit te wisselen en te investeren in verschillende conventionele financiële instrumenten. Het ecosysteem heeft tot doel toegangsbelemmeringen voor individuele en institutionele crypto-investeerders weg te nemen. Met Sologenic kunnen ze niet-blockchain-activaklassen, zoals aandelen, ETF’s en grondstoffen, verhandelen met één cryptocurrency SOLO. ### Tokenize-activa met SOLO SOLO-houders hebben toegang tot een breed scala aan aandelen van meer dan 30 wereldwijde beurzen in Noord-Amerika, Europa, Azië en Oceanië. SOLO stelt mensen over de hele wereld in staat om aandelen van hun favoriete bedrijven te kopen en verkopen zonder de noodzaak van traditionele makelaars. Sologenic genereert stablecoins die 1: 1 worden ondersteund met real-world activa. Elke stablecoin vertegenwoordigt het eigendom van activa uit de echte wereld. Eenmaal getokeniseerd, wordt het activum dat op de blockchain is uitgegeven, aangeduid met het achtervoegsel Ƨ, een tokenized asset van TSLA wordt bijvoorbeeld weergegeven als TSLAƨ. ### Handel 24/7 activa op de gedecentraliseerde beurs van Sologenic Gebruikers kunnen deze tokenized assets verhandelen tegen SOLO of XRP op de Decentralized Exchange (DEX) van Sologenic. De gebruikers hebben hun privésleutels van de wallets, waardoor ze volledige eigendom en autoriteit krijgen over hun crypto-activa. Het XRP Ledger zorgt voor snelle transacties, snelle afrekeningen en verbeterde beveiliging van de cryptocurrencies van de gebruiker. 100% van de transactiekosten worden verbrand doordat ze naar het uitgifteadres van de gateway (Blackhole) worden gestuurd. Dit betekent dat Sologenic een deflatoir mechanisme toepast om het totale aanbod van SOLO-tokens te verlagen. ### Solo-kaarten SOLO-houders komen in aanmerking voor een gratis SOLO-kaart om hun crypto’s of tokenized assets overal ter wereld uit te geven. SOLO-houders hebben verschillende voordelen met de SOLO-kaarten, zoals maandelijkse cashback, toegang tot de luchthavenlounge, kortingen op geselecteerde hotels en privé-evenementen. ### Solo uitzetten SOLO-houders kunnen vrijwillig deelnemen aan het Liquidity Provider Reward Program (LPRP) en beloningen tot 20% per jaar ontvangen. Er zijn meerdere op tijd gebaseerde programma’s, met zowel wekelijkse als maandelijkse deelnamemodellen. Sommige van deze programma’s hebben flexibele opnamevoorwaarden, terwijl andere een vast tijdgebaseerd stortingsmodel hebben. Er is een uitbetalingsmechanisme voor dagelijkse beloningen voor flexibele programma’s en een uitbetaling op basis van tijd voor beloningsprogramma’s voor bepaalde tijd.

Sologenic (SOLO) kopen

Sologenic is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Sologenic is een token die beschikbaar is sinds 2020-3. Meer informatie vind je op de officiële website van Sologenic: https://www.sologenic.com/.

Sologenic converter

Schuiven naar boven