ᐅ Solana (SOL) kopen 2020 ᐊ

📈 Solana kopen op Binance!

Solana (SOL) prijs

Wat is Solana

Solana is eind 2017 opgericht door voormalige Qualcomm-, Intel- en Dropbox-ingenieurs en is een single-chain, gedelegeerd-Proof-of-Stake-protocol dat zich richt op het leveren van schaalbaarheid zonder in te boeten aan decentralisatie of beveiliging. De kern van Solana’s schaaloplossing is een gedecentraliseerde klok met de naam Proof-of-History (PoH), gebouwd om het probleem van tijd op te lossen in gedistribueerde netwerken waar er geen enkele, betrouwbare, bron van tijd is. Door gebruik te maken van verifieerbare vertragingsfuncties, stelt PoH elk knooppunt in staat lokaal tijdstempels te genereren met SHA256-berekeningen. Dit elimineert de noodzaak voor uitzendingen van tijdstempels over het netwerk, waardoor de algehele netwerkefficiëntie wordt verbeterd.

Solana (SOL) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Solana is een coin die beschikbaar is sinds 2020-4. Meer informatie vind je op de officiële website van Solana: https://solana.com.

Solana converter

Schuiven naar boven