ᐅ Synthetix Network Token (SNX) kopen 2020 ᐊ

📈 Synthetix Network Token kopen op Binance!

Synthetix Network Token (SNX) prijs

Wat is Synthetix Network Token

### Wat is Synthetix? Synthetix is een derivatenliquiditeitsprotocol op Ethereum dat de uitgifte en verhandeling van synthetische activa mogelijk maakt. Elk synthetisch activum (of Synth) is een ERC20-token dat de prijs van een extern activum volgt; Zo volgt elk sUSD-token de prijs van de Amerikaanse dollar (en is, in tegenstelling tot de andere synthetische activa, vastgesteld op 1). Binnen Synthetix bestaat een grote verscheidenheid aan Synths, waaronder fiat-valuta’s, cryptocurrencies, grondstoffen en inverse indexen. In principe kan het systeem elk activum met een duidelijke prijs ondersteunen en biedt het on-chain blootstelling aan een onbeperkt aantal real-world activa. Het protocol maakt een verscheidenheid aan handelsfuncties mogelijk, waaronder binaire opties, futures en meer. ### Hoe werkt Synthetix? Synthetix is verder samengesteld uit een slimme contractinfrastructuur en een reeks prikkels die Synth-prijzen handhaven. Het wordt ondersteund door de waarde van de Synthetix Network Token (SNX). SNX fungeert als onderpand; een proportionele waarde van SNX uitzetten is vereist om Synths te slaan. Stakers worden beloond voor het ondersteunen van het systeem met een evenredig deel van de vergoedingen die worden gegenereerd door activiteit in het systeem. De waarde van SNX is dus rechtstreeks verbonden met het gebruik van het netwerk dat het als onderpand biedt. Dit mechanisme stelt Synthetix in staat om onmiddellijke, bijna wrijvingsloze conversie tussen verschillende smaken Synths te ondersteunen zonder de liquiditeits- en slipproblemen die andere gedecentraliseerde uitwisselingen ervaren. Het resulterende netwerk van tokens ondersteunt een uitgebreide reeks gebruiksscenario’s, waaronder handelen, leningen, betalingen, overmakingen, e-commerce en meer. Synthetix werd eind 2017 gelanceerd, oorspronkelijk onder de naam Havven (HAV).

Synthetix Network Token (SNX) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Synthetix Network Token is een token die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor Synthetix Network Token zijn onder andere: Services, DeFi. Meer informatie vind je op de officiële website van Synthetix Network Token: https://www.synthetix.io/.

Synthetix Network Token converter

Schuiven naar boven