ᐅ Skycoin (SKY) kopen 2020 ᐊ

📈 Skycoin kopen op Binance!

Skycoin (SKY) prijs

Wat is Skycoin

Skycoin (SKY) is een open-source, community-eigendom, hardware-gebaseerd peer-to-peer-internet dat gebruikmaakt van de incentivestructuur van de blockchain. Het platform van Skycoin is door het projectteam aangemerkt als ‘volledig veilig, oneindig schaalbaar en ISP-onafhankelijk’. Geschreven in Golang en draait op het Obelisk-consensusalgoritme, Skycoin is gericht op beveiliging, bruikbaarheid en gebruiksgemak. Obelisk is gebaseerd op het idee van ‘web of trust dynamics’, dat consensusbeslissingen neemt afhankelijk van de invloedsscore van elk knooppunt. Elk knooppunt is geabonneerd op een select aantal andere netwerkknooppunten, en de dichtheid van het netwerk van abonnees van een knooppunt bepaalt zijn invloed op het netwerk. Skywire, de vlaggenschiptoepassing van Skycoin, heeft tot doel het internet op hardwareniveau te decentraliseren. De doelstellingen van Skywire gaan verder dan het bieden van gedecentraliseerde bandbreedte – het is ook bedoeld om opslag en berekening te bieden.

Skycoin (SKY) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Skycoin is een coin die beschikbaar is sinds 2017-4. Belangrijke use cases voor Skycoin zijn onder andere: Platform, Distributed Computing. Meer informatie vind je op de officiële website van Skycoin: https://www.skycoin.com/.

Skycoin converter

Schuiven naar boven