ᐅ ShareToken (SHR) kopen 2020 ᐊ

ShareToken (SHR) prijs

Wat is ShareToken

ShareRing heeft tot doel het delen en huren van diensten voor iedereen sneller en eenvoudiger te maken door een toegankelijk en duurzaam wereldwijd ecosysteem te creëren voor de deel- en verhuureconomieën. Het heeft tot doel de vertrouwde marktplaats ter wereld te worden voor de deelgemeenschap. ShareRing heeft naar verluidt een aantal blockchain-ondersteunde modules ontwikkeld, zoals boekingsbeheer, zelf-soevereine identiteit, beoordelingen, geschillenbeslechting, beloningssysteem en een stabiele munt die lage FX-betalingen in fiat en een aantal cryptocurrencies mogelijk maakt. ShareRing richt zich op de reisindustrie, met plannen om een reisapp te lanceren waarmee hotelboekingen, vluchtboekingen, activiteitenboekingen en eVOA-toepassingen mogelijk zijn. Deze worden ondersteund door de ShareLedger-blockchain en het ShareToken-utility-token.

ShareToken (SHR) kopen

ShareToken is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

ShareToken is een token die beschikbaar is sinds 2019-11. Meer informatie vind je op de officiële website van ShareToken: https://sharering.network/.

ShareToken converter

Schuiven naar boven