ᐅ Super Zero Protocol (SERO) kopen 2020 ᐊ

Super Zero Protocol (SERO) prijs

Wat is Super Zero Protocol

SERO beschrijft zichzelf als een privacybeschermingsplatform voor gedecentraliseerde applicaties. Het heeft als doel een privacy-blockchain van de volgende generatie te worden die smart contract ondersteunt en de uitgifte van privacymunten en anonieme activa mogelijk maakt. Het SERO-platform stelt ontwikkelaars naar verluidt in staat om privacymunten uit te geven en deze in DApps te gebruiken. SERO claimt ‘s werelds snelste zero-knowledge proof encryptiebibliotheek “Super-ZK” te hebben gebouwd die naar verluidt 20+ keer sneller is dan de laatste zk-SNARKs (Sapling upgrade) die Zcash gebruikt. SERO beweert ook het eerste privacymuntprotocol te zijn dat slimme contracten ondersteunt met behulp van zero-knowledge proofs.

Super Zero Protocol (SERO) kopen

Super Zero Protocol is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Super Zero Protocol is een coin die beschikbaar is sinds 2019-7. Meer informatie vind je op de officiële website van Super Zero Protocol: https://sero.cash/.

Super Zero Protocol converter

Schuiven naar boven