ᐅ Siacoin (SC) kopen 2020 ᐊ

📈 Siacoin kopen op Binance!

Siacoin (SC) prijs

Wat is Siacoin

Siacoin (SC) heeft tot doel een goedkope open-sourceoplossing voor cloudopslag te bieden, door codering en distributie van bestanden die door gebruikers voor opslag zijn gekozen, over een gedecentraliseerd netwerk van peers. Door de gebruiker beheerde privésleutels geven de bewering dat derden geen toegang mogen hebben tot of controle mogen hebben over gegevens die op het netwerk zijn opgeslagen. Als gevolg hiervan is het de bedoeling dat de marktplaats voor cloudopslag die beschikbaar wordt gesteld aan gebruikers van de Sia-blockchain, zeer redundant, volledig privé en betaalbaarder is dan veel alternatieven.

Siacoin (SC) kopen

Binance is een van de grootste en meest succesvolle cryptocurrency exchanges ter wereld. Ze staan bekend om hun grote aanbod aan coins en hun uitgebreide en gebruiksvriendelijke handelsplatform. Je kunt sinds korte tijd ook direct euro’s op Binance storten zodat je niet meer eerst Bitcoin op een Nederlandse exchange moet halen en deze naar Binance moet sturen.

Informatiebronnen

Siacoin is een coin die beschikbaar is sinds 2015-8. Belangrijke use cases voor Siacoin zijn onder andere: Mineable, PoW, Blake2b, Platform, Distributed Computing, Filesharing. Meer informatie vind je op de officiële website van Siacoin: https://sia.tech/.

Siacoin converter

Schuiven naar boven