ᐅ Ravencoin (RVN) kopen 2020 ᐊ

📈 Ravencoin kopen op Bitvavo! 🇳🇱

Ravencoin (RVN) prijs

Wat is Ravencoin

Ravencoin (RVN) is een open-source blockchain-project dat gespecialiseerd is in het creëren en peer-to-peer-overdracht van activa. Met Ravencoin kunnen gebruikers real-world (bijv. Grondstoffen) of digitale (bijv. Virtuele goederen) activa op een netwerk creëren en verhandelen. De kernontwikkelaars lanceerden Ravencoin op 3 januari 2018. Het project heeft een aantal prominente donateurs: Bruce Fenton, bestuurslid van The Bitcoin Foundation, adviseert het team terwijl Overstock een investering van meerdere miljoenen dollars in het project heeft gedaan.

Ravencoin (RVN) kopen

Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Ravencoin is een coin die beschikbaar is sinds 2018-3. Belangrijke use cases voor Ravencoin zijn onder andere: Mineable, Platform, Collectibles & NFTs, Crowdfunding. Meer informatie vind je op de officiële website van Ravencoin: https://ravencoin.org/.

Ravencoin converter

Schuiven naar boven