ᐅ Realio Network (RIO) kopen 2020 ᐊ

Realio Network (RIO) prijs

Wat is Realio Network

Het Realio-platform omschrijft zichzelf als een end-to-end, blockchain-gebaseerd SaaS-platform voor de uitgifte, investeringen en levenscyclusbeheer van digitale effecten en cryptoassets. ) uitwisseling met de kenmerken van een uitgifte- / investeringsplatform om enterprise-grade blockchain- en cryptocurrency-oplossingen samen te voegen met investeringsvehikels van institutionele kwaliteit.

Realio Network (RIO) kopen

Realio Network is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

Realio Network is een token die beschikbaar is sinds 2020-6. Meer informatie vind je op de officiële website van Realio Network: http://www.realio.fund/.

Realio Network converter

Schuiven naar boven