ᐅ RSK Infrastructure Framework (RIF) kopen 2020 ᐊ

RSK Infrastructure Framework (RIF) prijs

Wat is RSK Infrastructure Framework

RIF (Rootstock Infrastructure Framework) is een derde laag bovenop Bitcoin die een breed scala aan oplossingen biedt op basis van blockchain-technologie zoals betalingen, opslag en domaining (RNS). Het is een tech-stack waarbij het $ RIF-token vereist is om deze services te gebruiken. RIF heeft tot doel samenwerkingsmarkten te creëren waar individuen op een peer-to-peer-basis communiceren, gecoördineerd door onveranderlijke slimme contracten om informatie, waarde en diensten uit te wisselen met volledige controle en transparantie.

RSK Infrastructure Framework (RIF) kopen

RSK Infrastructure Framework is beschikbaar op meerdere exchanges. Echter kan je niet op alle exchanges Euro’s storten, dus deze zal je eerst via een Nederlandse exchange aan moeten schaffen. Bitvavo is de grootste en tevens de goedkoopste cryptocurrency exchange van Nederland, voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren. Je kunt er meer dan 50 cryptovaluta verhandelen en je betaalt maximaal 0.25% handelskosten. Voor beginners is er een eenvoudige interface beschikbaar zodat je zonder enkele ervaring makkelijk en snel crypto coins kan kopen en verkopen. Een van de grootste voordelen van Bitvavo is dat je kan betalen met iDeal, Bancontact en Creditcard. Je ID wordt binnen enkele minuten (!) geverifieerd dus je kunt al snel beginnen met handelen!

Informatiebronnen

RSK Infrastructure Framework is een token die beschikbaar is sinds 2019-1. Belangrijke use cases voor RSK Infrastructure Framework zijn onder andere: Services, Payments. Meer informatie vind je op de officiële website van RSK Infrastructure Framework: https://www.rifos.org/.

RSK Infrastructure Framework converter

Schuiven naar boven